Summercheck 2010 Keravalla 19.-20. kesäkuuta

Ilmoitusluontoiset asiat (kutsut, kilpailuaikataulut, tulokset, yms)

Valvojat: Tube, Johnny Boyh, Markku Ryytty, Tommi Lamminaho

Avatar
dobermann
Viestit: 1910
Liittynyt: 22:16 04.11.2004
Paikkakunta: Vantaa, Kerava
Viesti:

Re: Summercheck 2010 Keravalla 19.-20. kesäkuuta

Viesti Kirjoittaja dobermann »

Seuraaviin Summercheckkeihin tarkistakaa osallistumismaksun suuruutta. Itse en nähnyt järkeväksi maksaa huikeata 150 euroa osallistumismaksua. Alle satasen kisoihin voin tulla (hupimielessä) ilman sijoitusodotuksia (puhamattakaan treenaamisesta kisoihin). Mutta sataviisikymmentä euroa on liikaa harrastelijalle. Uskon että monet kaltaiseni pelaajat kokevat sen samoin. Harmi jos kesän hilpeimmät/kuumimmat kisat nyt kuivuu kasaan. :|
Skobe
Viestit: 1822
Liittynyt: 11:06 02.11.2005
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Re: Summercheck 2010 Keravalla 19.-20. kesäkuuta

Viesti Kirjoittaja Skobe »

dobermann kirjoitti:Seuraaviin Summercheckkeihin tarkistakaa osallistumismaksun suuruutta. Itse en nähnyt järkeväksi maksaa huikeata 150 euroa osallistumismaksua. Alle satasen kisoihin voin tulla (hupimielessä) ilman sijoitusodotuksia (puhamattakaan treenaamisesta kisoihin). Mutta sataviisikymmentä euroa on liikaa harrastelijalle. Uskon että monet kaltaiseni pelaajat kokevat sen samoin. Harmi jos kesän hilpeimmät/kuumimmat kisat nyt kuivuu kasaan. :|
Samaa mieltä Anan kanssa.

Lisäksi satelliitteja olis voinut pitää muuallakin kuin Keravalla, Mihin jäi esim. barin satelliitit? Varmaankin ajanpuutteeseen tms.. mut kuitenkin.
Riksa
Viestit: 2847
Liittynyt: 03:55 24.12.2004

Re: Summercheck 2010 Keravalla 19.-20. kesäkuuta

Viesti Kirjoittaja Riksa »

mjoo toi kisamaksun suuruus on varmasti monen kohalla pikkusen liian iso kynnys johtuen tämän päivän suuresta kilpailujen määrästä.
apout 2 vuotta sitte ja ehkä jopa vuosikin sitte ei mikää ihme että 150e saatiin kaaviot täyteen koska semmosta rahakisa tarjontaa ei käytännössä ollut ku just tämä ja hcp open.

nyt on erinäisiä kovatasoisia rahakisoja pitkin vuotta melkeinpä 1/kk joten ne halukkaat jotka haluavat kisailla pääsee 50e - 90e pelaamaan käytännössä samanlaisen kisan missä likimain samanmoinen palkintopotti lähes kaikissa johtuen useassa kisassa olevasta added moneystä.

Formaatti tosin tässä kisassa on suomen mittakaavassa semi uniikki.

monet tai oikeastaan kaikki salit jotka pitävät rahakisoja voisivat ottaa tästä mallia jos kerran tasotuskisoja meinaa pelata.
9 voittoon tasoitukset 0-5 on kyllä hyvä.

esimerkkinä hcp open 7 voittoon peli per päivä ja tasoituksilla on mun mielestä vähä yössä.
ei siinä muuten mutta onhan se jotenki väsynyttä pelata perjantaina ja lauantaina pelit per päivä esim tasoituksella tilanteesta 3-3 käytännössä 4 voittoon yks peli päivässä.

aikaa on paljon vapaana joten keravasta vaan mallia niin saa pelata ainakin 1 (kunnon) setin per päivä.

noh anyways.

harmi että tää nytte sitte teillä kaatu.
Toivotaan parempia tuulia tulevissa karkeiloissa

:wink:
Vastaa Viestiin