Nyt en jaksa lukea aiempia kommentteja, mutta aikanaan ennen mitään opetuksia tai opetuksia itsekseni päättelin, että vedetään linja säkitettävästä pallosta säkkiin ja siitä linjat taaksepäin lyöjään (kyydeissä/karoissa välikommentein), kunnes tullaan pisteeseen mihin lyöjä voi vaikuttaa eli kiven ja tipin kontaktiin. Silloin meni melko hyvin säkkiin kun keskityin vain kiven osumakohtaan ja löin siihen. Sitten joku kertoi, että "pitäs kattoo kohdepalloon" ja vieläkin yritän olla kattomatta siihen (paitsi linjauksessa). Yleensä kun säkitys menee kuralle se johtuu siitä, että katse harhailee näiden kahden välillä. Oli kumpi tahansa, niin ainakin yhden lyönnin aikana pitäisi olla jompikumpi, ei molemmat (omalla kohdalla ainakaan). Jätöt ja muut härpäkkeet pitää olla arvioitu jo ennen tätä kaikkea perushäsläämistä
Teoriassahan jos linjaukset on tehty, vektorit kitkakertoimineen arvioitu jne, niin ei pitäisi tarvita muuta kuin oikea osuma kiveen. Miksi tuijottaa silloin kohdepalloa (?). Tosin palaute kohdepallon käyttäytymisestä saattaa hyvinkin olla hyödyllistä, mutta periaatteessa eihän sen tuijottamisella pitäisi muuten olla mitään lisäarvoa (?)
Mut kukin tyylillää ja sehä tästä kivaa tekee.
Uutta asiaa katseen käytöstä
Valvojat: Tube, Johnny Boyh, Markku Ryytty, Tommi Lamminaho
Re: Uutta asiaa katseen käytöstä
Sponsored by Janne Kettunen
Re: Uutta asiaa katseen käytöstä
no simppelisti kai vähä golffissa ku poolissakin, että jos katse on siinä kohdepallossa, kunhan ei lähde heti osumahetkellä katsomaan sen pallon perään, siis sillä samalla hetkellä niin ainakin lyönti pysyy kasassa ja lyöjä paikallaan, se on mielestäni tärkeintä tässä.
Eli jos katse nousee, nousee pää ja kädet ja kaikki muukin mikä aiheuttaa sillon vääntöjä / "pomppuja" lyönnistä mikä nostaa huimasti sitä virhemahdollisuutta.
Eli jos katse nousee, nousee pää ja kädet ja kaikki muukin mikä aiheuttaa sillon vääntöjä / "pomppuja" lyönnistä mikä nostaa huimasti sitä virhemahdollisuutta.