Pääsiäispäivänä eli sunnuntaina 16.4.2017 Poimarissa 9-pallon joukkuekilpailu.
Kolmen hengen joukkueet. Skilletasojen keskiarvo max 8. Ts. tasojen yhteenlaskettu summa max 24.
Max 16 joukkuetta.
9-palloa skilletasoituksin.
Tasoitukset ja voittomäärät osallistujamäärän mukaan. Heikomman joukkueen on kuitenkin voitettava vähintään kolme erää voittaakseen pelin.
Vuorolyönnit, vuoroaloitukset (myös joukkueen kesken).
Os.maksu 30 € / joukkue. Added 200 €, jos joukkueita väh. 10, muutoin 100 €.
Alle kuudella joukkueella kilpailu perutaan ja tilalle henkilökohtainen kisa.
Kaikki jakoon neljälle parhaalle (50/25/12,5/12,5)
Sapuskana kyyttönauta-lihakeitto 5€/annos (keitto, leipä, maito).
Ovet aukeavat klo 12.00. Pelit aloitetaan klo 12.30.
Yhtenäisestä teeman mukaisesta peliasusta palkinto parhaiten pukeutuneelle joukkueelle Valinta suoritetaan äänestyksellä. Kaikilla pelaajilla ja asiakkailla sekä henkilökunnalla yksi ääni.
Ilmoittautumiset tähän viestiketjuun HUOM! perjantaina 14.4.2017 klo 21 mennessä. Mukaan otetaan halukkaita vielä tuonkin jälkeen, mutta hinta 45 €/joukkue.
Ilmoittautumiseen joukkueen nimi ja pelaajien nimet.
Ilmoittautuneet:
1. Soppapojat (11+4+7)/3=7,5 (Jonas Masalin, Pekka Kytösaho, Janne Saaristo)
2. Kesäkeli (2+2+?)/3=??? (Tero Rannikko, Jere Saaristo, ????????????)
3. Playball bunnies (2+?+?)/3=??? (Markus Andersson, ??????????????, ?????????????)
4. Pomppivat pallokalat (4+3+3)/3=3,5 (Sami Olander, Timo Sipilä, Timo Mikkonen)
Pääsiäispäivänä 16.4 joukkuekisa ravintola Poimarissa PERUTTU!
Valvojat: Tube, Johnny Boyh, Markku Ryytty, Tommi Lamminaho
Pääsiäispäivänä 16.4 joukkuekisa ravintola Poimarissa PERUTTU!
Viimeksi muokannut IsoJorma, 21:03 09.04.2017. Yhteensä muokattu 7 kertaa.
Jonas Masalin, Skipo
Re: Pääsiäispäivänä 16.4 joukkuekisa ravintola Poimarissa
Mikäli tulevana sunnuntaina eli 9.4. klo 21 ei ole kuutta joukkuetta kasassa, kisa perutaan ja tilalla perus viikkokilpailu.
Jonas Masalin, Skipo
Re: Pääsiäispäivänä 16.4 joukkuekisa ravintola Poimarissa PERUTTU!
Kilpailu peruttu vähäisen kiinnostuksen vuoksi.
Jonas Masalin, Skipo