Biljardi Expo

Yleistä biljardista

Valvojat: Johnny Boyh, Tube, Markku Ryytty, buddy, Tommi Lamminaho, rz

CnPs
Viestit: 467
Liittynyt: 20:02 10.10.2011
Paikkakunta: kuopio

Biljardi Expo

ViestiKirjoittaja CnPs » 11:52 19.06.2016

Millonka saadaa suomeen tällainen tapahtuma, joka tietenkin muodostuu sit vuotuiseks huippuhetkeks biljardiväelle? Oisko liiton heiniä? Vai Yksityisten puuhamiehien?
Ideoita ois hyvä saada mukaan... Näen jo sielun silmin, kuinka Juva ja Immonen edustaa Mezzin kojun/pisteen luona ja vieressä on Moose's shoes esittely... Siego on Suomen biljardimyynnin pisteellä ja petu Gorba customilla :D Pelika edustettuna ja Tyrkön puuhat&puuhamiehet jne.
Pöytiä on jokalähtöön paikalla, on highrun kisaa ja shootoutteja yms. Breikin lujuutta testaillaan ja on arvontaa yms... Hull pitää snooker näkyvyyttä yllä, ja hustleri vaanii pelipöydillä betsejä...
Offtopiciin että päästäis heti, niin todettakoon että jokunen vuosi sitten kun yllytin lisäravinnepuoleen mukaan pelin johtotähtiä, niin nyt on ne mentaali "ravinteet" jo ihan sinällään myynnissä, nekin, jumppapuolella.
Paljon mahtuis vielä puuhastelua biliksen saralle, kun saadaan käyntiin potkittua. Esim. 5% nutritionilla on "mentality" niminen tuote. Pitää vaan saada aluetta laajennettua ja synergiaa kilpailun sijaan, suhteessa "viihde"vs urheilu. Sopu sijaa antaa...
Jarmo J Mikael Voutilainen

CnPs
Viestit: 467
Liittynyt: 20:02 10.10.2011
Paikkakunta: kuopio

Re: Biljardi Expo

ViestiKirjoittaja CnPs » 07:41 20.06.2016

En tuossa maininnu ihan kaikkia lajeja, mutta jos/kun tuohon lisätään vielä pyramidi, Kaisa ja kara esittelyt, niin kaikki näkee minkä kokoluokan show ois kyseessä ja varmasti kiinnostais mediaakin.
Joku jos osais nätisti pyytää, niin oisko mahdoton ajatus saada jopa messutiloja kaupungin sponssaamana käyttöön, perusteluina jotain eettistä ja moraalista tietenkin, profiilin nostoa ja nuorisotyötä yms? Toinen vaitoehto taas kerran kattaa kuluja kaljakojuilla, mut jotenkin ei kuulosta hyvälle... Mut onhan siellä hallien kahviloissa kuitenkin olutmyynti. Ehkä niiden kans diilejä?
Puuhamiesten kannattaa tietenkin sit Kuopioon tuoda show keskeisen sijainnin takia :-) Voitais pelata vaikka finnish open finaali yhteydessä tjs. Tuo kesäkiertue ainoo juttu ollu pitkään aikaan...
Jarmo J Mikael Voutilainen

Kimmo H
Viestit: 126
Liittynyt: 16:55 22.02.2015

Re: Biljardi Expo

ViestiKirjoittaja Kimmo H » 08:20 22.06.2016

Tämä idea saa roppakaupalla kannatusta ainakin täältä kainuun korvesta :)

Kauppiaat / Customi keppisepät saattais kääräistä ihan sievoisen tilin kun ihmiset pääsee livenä katselemaan ja vähän testaileen keppejä ym.
Toteutus voi olla hieman haastavampaa mutta pidetään peukkuja kuiteskin :)

Avatar
buddy
Viestit: 5291
Liittynyt: 12:58 04.11.2004
Paikkakunta: Helsinki

Re: Biljardi Expo

ViestiKirjoittaja buddy » 01:07 23.06.2016

Loistava idea, kun mukaan saisi Baltiasta/Venäjältä/Ruotsista porukkaa ja siihen sivuun jotkut hyvät kisat niin pelaajat ja tarvikemyyjät ja -esittelijät kohtaisivat.
Mikko Jäntti

Heggins
Viestit: 828
Liittynyt: 15:30 04.11.2004
Paikkakunta: Helsinki

Re: Biljardi Expo

ViestiKirjoittaja Heggins » 07:46 23.06.2016

Finnish Open + Billiards Expo
Henri Kaksonen, EBK

A$AP
Viestit: 120
Liittynyt: 22:06 20.08.2014

Re: Biljardi Expo

ViestiKirjoittaja A$AP » 16:35 23.06.2016

Suomesta kyll löytyy osaavia järjestäjiä! Todella kova idea
Jesse Huttunen, GU

Tommi Lamminaho
Viestit: 3914
Liittynyt: 20:04 27.10.2004
Paikkakunta: Kirkkonummi
Viesti:

Re: Biljardi Expo

ViestiKirjoittaja Tommi Lamminaho » 08:59 25.06.2016

No ei tosiaan pöllömpi idea, tässä voisi olla ajatusta laajentaa jopa Nordic Billiard Expoksi kun alan innovaatioita on norjalaisetkin (cuescore, ellen ihan väärin ole ymmärtänyt?) alkaneet kehitellä. Ja Baltiasta löytyy pöytävalmistajaa, Venäjältä ties mitä jne ;)

Mutta jonkun hienon kisan tämä myös ehdottomasti vaatii kylkeen ja siihen perään jonkun ottamaan tietysti taloudellisen vastuun. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä että liiton olisi taas aika panostaa poolin kansainväliseen toimintaan kotimaan kamaralla, pyriksessä ja kaisassa kun tuntuu jatkuvasti olevan kansainvälistä meininkiä :wink: mutta tämähän menee aivan offtopic jos siitä aletaan puhumaan.. Toki kaikki vaatii puuhamiehiä organisoimaan ja noissa em. lajeissa niitä on riittänyt ja pitkälti syy miksi kisoja on ollut.

Ps. Suomen väestöllinen keskipiste on tuossa vähän Hämeenlinnan pohjoispuolella... :wink:

https://www.google.com/maps/place/61%C2 ... 17!4d24.47
Tommi Lamminaho
Lajipäällikkö, Pool

CnPs
Viestit: 467
Liittynyt: 20:02 10.10.2011
Paikkakunta: kuopio

Re: Biljardi Expo

ViestiKirjoittaja CnPs » 23:20 25.06.2016

Kuopiossa oli MP expo edellinen joka pisti silmään, Kuopio hallissa. Moottoripyöräilijät kun saa tuollaisen pystyyn, niin ei se varmaan hirveen kallista lystiä ole. Ja jos siihen saa mukaan jotain hyväntekeväisyyttä, niin vois kuvitella että kaupunki osallistuis.
Kisat ois mielestäni muuten parasta erillään, mutta ois kyllä hyvä saada bilispöydän jalkaa noihin halleihin sisään kunnolla. Se ois varmaa tason ja profiilin nostoa, ja valmistelua ison finnish openin suuntaan jo ja keino vetää väkeä varmuudella paikalle. Noihin halleihin saa loistavan katsomonkin helposti. Muistan nyrkkeilytapahtumista. Nekään ei niin valtavia tapahtumia ole, mutta vaikea äkkiä kuvitella että niin paljoa vetäis yhtäkkiä väkeä bilis.
Äkkiä kuulostaa liioittelulta nuo Puuhamiesten jutut, mut enemmänhän siinä ois hallivuokran maksajia mitä isommaks sen sais paisumaan. Kerrankin lupa lähteä mopo hanskasta ns 8)
Kyllähän tuohon halliin vaikuttais varmaan moni muukin asia kuin sijainti, että missä kannattaa pitää. Kuopiossa ovat ainakin lupia myöntäneet melkoisiin peijaisiinkin :lol:
Jarmo J Mikael Voutilainen


Palaa sivulle “Yleinen biljardikeskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija