Acon Vegas 6 jalkainen - Mielipiteitä / kokemuksia

Yleistä biljardista

Valvojat: Johnny Boyh, Tube, Markku Ryytty, buddy, Tommi Lamminaho, rz

JRa
Viestit: 1
Liittynyt: 01:53 21.12.2019

Acon Vegas 6 jalkainen - Mielipiteitä / kokemuksia

ViestiKirjoittaja JRa » 02:01 21.12.2019

Heippa vaan kaikille uutena foorumilaisena. Ajattelin tässä hieman kuulostella mielipidettä otsikon mukaisen pöydän suhteen, joka näin verkkoa selailemalla vaikuttaisi realistiselta vaihtoehdolta omiin puitteisiin. Eli löytyykö kokemuksia jaettavaksi kyseisestä pöydästä, hyviä tai huonoja tms.

Meillä biljardi-innostus perheen nuorimmaisen (8v) kohdalla vaikuttaa melko totiselta ja mikä ehkä parasta, hommaa tykätäään molemmat puuhata yhdessä illasta toiseen. Ehkä osittain siksi, että omassa lapsuudenkodissani oli pöytä, jolla sain jonkinlaisen perustan harrasteeseen luotua ja jonka johdosta on kyennyt nyt myöhemmin jonkinlaista perehdytystä nuorelle jakamaan. Nyt ollaan vuodenpäivät tallissa nakuteltu iltaisin MDF-pöydällä, joka alkaa tuntua hommaan riittämättömältä, etenkin hyppylyöntien kohdalla, mutta myös kiertolyöntien kohdalla. Satunnaisesti salilla saadut pelituntumat kivipöydällä myös tukevat ajatusta kivipöydän hankinnasta kotiin.

Jottei isin tarvitsisi kaikista muista harrasteista luopua, tällä hetkellä käytettävissä olevien tilojen suhteen 6-jalkainen olisi oikeastaan maksimi koko meille. Mikäli innostus lajiin kestää, voi myöhemmin olla mahdollisuus päivittää pöytää isompaan, joten siinä mielessä tällaisten jälkimarkkina hieman kiinnostaisi myös. Jonkin verran esim. tori.fi:tä seuranneena, näyttää, että kivipöydät vaihtavat omistajaa melko nopeastikin. Nimenomaan tätä pöytää ei juuri ole käytettynä myynnissä näkynyt, joten sikäli kiinnostaa hieman yleinen suhtautuminen tuohon. Kivilevyn paksuus ainakin näyttää olevan hieman ohuempi kuin useissa muissa vastaavissa, millaisia vaikutuksia tällä on käytön kannalta? Itseä houkuttelisi tuo, että kivilevy on yksiosainen, eli kuvittelisin pöydän olevan koottavissa/purettavissa ilman, että verka tarvitsee aina uusia jne., vaikka sinänsä työkalut kyllä pysyväkin kohtalaisen hyvin käsissä.

Palaa sivulle “Yleinen biljardikeskustelu”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa