Kilpailujen ilmoittamisaikataulu

Ehdotukset ja toiveet

Valvojat: Johnny Boyh, Tube, Markku Ryytty, buddy, Tommi Lamminaho, rz

Avatar
Rusto
Viestit: 76
Liittynyt: 17:22 23.10.2013

Kilpailujen ilmoittamisaikataulu

ViestiKirjoittaja Rusto » 17:30 26.08.2015

Poolin kilpailuohjekirjassa sanotaan, että kilpailunjohtajan tehtävänä on mm. tarkistaa kilpailukutsu ja vastata sen levittämisestä n. 1 kk ennen kilpailua. Tuota ohjetta ei tunnuta juurikaan noudatettavan. Tätä kirjoittaessani MN50-rankingiin on aikaa 10 päivää, ilmoittautumisen päättymiseen 7 päivää, eikä kisailmoitusta ole vielä edes julkistettu. MN40- ja MN60-rankingien ilmoitukset tulivat julki muutama päivä sitten ja nekin ovat samaan aikaan. Sama meno oli edelliskaudella.

Kieltämättä se kuukausi on aika pitkä aika, mutta jos sitä pidetään turhan pitkänä, niin muutetaan sitten ohjekirjaa. Ja jos toisaalta ollaan sitä mieltä, että kuukausi ennen on sopiva aika kisailmoitukselle, niin jollakin tapaa pitäisi vahtia, että ilmoitukset myös tulevat ajallaan.

Pitäisikö kisailmoitusten jättäminen siirtää keskitetysti liiton toimistolle? Toimisto julkaisi ilmoituksen ja sen jälkeen kilpailunjärjestäjä voisi sen perään kertoa tarkemmat yksityiskohdat. Toimisto pystyy kertomaan nämä: pelipaikka, osallistumisoikeus, ilmoittautuminen, osallistumismaksu, rahanjako, palkinnot, kilpailuasu. Kilpailunjärjestäjä voi sitten täydentää näillä: pelitapa, aloitusaika, pelipaikan erikoisuudet, kuten tarjoilut jne.
Risto Kankaanpää, TBK

Markku Ryytty
Viestit: 605
Liittynyt: 12:25 27.10.2004

Re: Kilpailujen ilmoittamisaikataulu

ViestiKirjoittaja Markku Ryytty » 12:42 28.08.2015

Terve Risto,

kiitos hyvästä palautteesta. Lähetän nyt ensin kilpailujen järjestäjille muistutuksen kilpailuilmoituksen teosta hyvissä ajoin, se voisi hyvin olla 2 viikkoa. Jos kisakutsuja ei ala tulemaan tuossa ajassa palstalle, niin katsotaan mitä sen jälkeen asian suhteen tehdään.

Kilpailuilmoituksiin on tulossa muutosta ensi kaudelle, jolloin kilpailuinformaatio tullaan liittämään suoraan kilpailukalenterissa mainittuun kilpailuun, eli ko. kilpailua klikkaamalla näkee kisan kaikki tiedot ja samalla siihen kilpailuun voi ilmoittautua jne. En nyt vielä voi avata tätä sen enempää, koska työ on vasta alussa ja se on tosiaan tulossa vasta ensi kaudeksi käyttöön. Asiasta kyllä kerrotaan enemmän viimeistään ensi keväänä.

T. SBiL / Markku
terveisin SBiL

Avatar
Rusto
Viestit: 76
Liittynyt: 17:22 23.10.2013

Re: Kilpailujen ilmoittamisaikataulu

ViestiKirjoittaja Rusto » 12:39 04.01.2016

Muistutan tästä taas, vaikka joku varmaan pitääkin tätä jankkaamisena. Seniorien 10-pallon SM-kisojen kutsuja ei ole julkaistu ja ilmoittautumisen päättymiseen on 9 päivää. Myös 10-pallon yleisen SM:n ja haastajasarjan ranking-6:n kutsut olisi pitänyt jo julkistaa. Joulun aika ei oikein käy syyksi, koska eiköhän salit ole olleet kuitenkin pääsääntöisesti avoinna. Näinä päivinä on myös noin kuukausi seniorien seuraaviin ranking-kisoihin (6.2.), joten niidenkin kisakutsujen pitäisi tulla julki piakkoin, jos kilpailuohjekirjaa halutaan noudattaa.

Oma mielipiteeni on, että se kuukausi on ehkä hitusen liian pitkä aika eli ohjekirjan määräystä voisi löysentää. Tärkeämpää olisi, että kerran julkistettua kisakalenteria ei muutettaisi, kuten tälläkin kaudella on taas käynyt.
Risto Kankaanpää, TBK


Palaa sivulle “Viestit liitolle”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija