En tiedä missä mättää?

Ehdotukset ja toiveet

Valvojat: Johnny Boyh, Tube, Markku Ryytty, buddy, Tommi Lamminaho, rz

Hämy
Viestit: 303
Liittynyt: 11:26 28.03.2008
Paikkakunta: hyvinkää

En tiedä missä mättää?

ViestiKirjoittaja Hämy » 12:44 28.02.2015

Mutta ois kyllä kiva jos liitolta sais vähä aktiivisemmin inffoja tänne etusivuille! Boeka Petri Makkonen on siellä 8 joukossa eeteellä eikä koko kisasta minkään näköstä inffoo etusivulla!
Sami Hämäläinen,HyvBK

Team Brassica napus inseco

laadidaa
Viestit: 949
Liittynyt: 12:24 30.05.2005
Paikkakunta: Helsinki

Re: En tiedä missä mättää?

ViestiKirjoittaja laadidaa » 20:45 28.02.2015

No tulipa missattua nuokin kisat. Harmittaa erityisesti kun on maksanut koko vuoden setin Kozoomille. Ei ole tosin liiton asia, mutta ylipäänsä biljardiskenen hajanaisuus ja erilaisten toimijoiden puuhastelu johtaa tähän, ettei oikein mikään ole kenenkään vastuulla tai hallinnassa, maailmanlaajuisesti.
Sponsored by Janne Kettunen

Markku Ryytty
Viestit: 605
Liittynyt: 12:25 27.10.2004

Re: En tiedä missä mättää?

ViestiKirjoittaja Markku Ryytty » 14:58 02.03.2015

Terve,

asia ymmärretään ja tiedostetaan, tästä samasta asiasta on keskusteltu aikaisemminkin niin täällä kuin pooljaoston sisällä, mutta suuria muutoksia ei ole tapahtunut.

Ensinnäkin tiedotuksen vajavaisuus johtuu tekijöiden puutteesta ja liiton resurssien vähäisyydestä. Vapaaehtoisia tekijöitä ei ole riittävästi eikä liitto voi maksaa palkkaa tai palkkioita (tai ei ole sellaista aikaisemmin tehnyt) vapaaehtoisille tiedottajille. Nykyisillään palkkiona on ollut kiitokset tehdystä työstä sekä joulukortti ja pari leffalippua.

Toiseksi perättiin vastuuta. Käytännössä toiminnanjohtaja vastaa liiton operatiivisesta toiminnasta ja tietysti myös tiedotustoiminta kuuluu siihen. Tiedotusta on nykyisillä resursseilla mahdotonta hallita kokonaisuudessaan täydellisesti, eli tähän nykyiseen tasoon resurssit ovat riittäneet. Toisekseen käytännön lajitoiminnan vastuu on lajijaostolla, jonka tehtävänä olisi yrittää luoda mahdollisimman hyvä kokonaisuus kattaen koko lajitoiminta. Jaostoilla ja lajipäälliköillä homma on sinänsä hallussa, mutta kuten todettua erityisesti tämä tiedotustoiminta vaatisi lisää tekijöitä.

Kolmanneksi kv. kisoista on kyllä yritetty pitää tiedotusta yllä liiton nettisivulla, tuskin montaa kisaa on jäänyt kokonaan huomioimatta joissa on ollut suomalaispelaajia mukana. Sisältöä varmasti saisi olla enemmän, se on selvä, mutta materiaalin saaminen on haastavaa.

Yritetään toki jatkossa toteuttaa tiedotusta edelleen niin hyvin kuin mahdollista.

Tekijöiden varassa tässä ollaan, joten onkin hyvä taas laittaa esille, että pooljaosto etsii vapaaehtoisia henkilöitä tiedotustehtäviin. Riippuen mielenkiinnosta, tiedotustehtäviä löytyy eri kotimaan sarjoista ja/tai kansainvälisistä kilpailuista. Tiedotustoiminta käsittäisi nettisivujen päivittämistä sekä tulostiedotusta tiedotusvälineille. Kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä liittoon puh 0400 638 706 / Markku Ryytty
terveisin SBiL


Palaa sivulle “Viestit liitolle”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija