Kilpailupalkintojen maksamisesta tarkennuksia

Ehdotukset ja toiveet

Valvojat: Johnny Boyh, Tube, Markku Ryytty, buddy, Tommi Lamminaho, rz

Markku Ryytty
Viestit: 618
Liittynyt: 12:25 27.10.2004

Kilpailupalkintojen maksamisesta tarkennuksia

ViestiKirjoittaja Markku Ryytty » 16:54 20.02.2019

Nyt on muutama viikko harjoiteltu palkintojen maksuja suoraan pelaajille uuden Tulorekisteri-ilmoituksen takia. Samoin pelaajat ovat saaneet kokeilla maksulomakkeiden täyttöä.

Jotta maksut saadaan hyvissä ajoin suoritettua pelaajille, on hyvä hieman tarkentaa ja kerrata palkintojen maksuun liittyvää käytäntöä. Mitä nopeammin kaikki tieto saadaan liittoon, sitä pikemmin palkinnot saadaan maksettua pelaajille.

Kunkin kilpailun osalta kaikki maksut ja Tulorekisteri-ilmoitukset tehdään samalla kerralla, eli vasta sitten kun kunkin kilpailun kaikki tiedot ovat saapuneet. Tämä sen takia, että kilpailuja on varsin paljon ja näin toimien maksut ja ilmoitukset saadaan pidettyä hallinnassa ja tehtyä ajallaan.

Tässä yksinkertaiset ohjeet palkintojen maksua varten:

1. Pelaajan pitää täyttää palkinnonmaksulomake heti pelipaikalla. Täytä huolellisesti kaikki kohdat. Erityisesti henkilötunnus ja tilinumero pitää kirjoittaa selkeällä käsialalla (ota tilinumero valmiiksi talteen).

2. Kilpailun järjestäjä ottaa palkinnonmaksulomakkeesta valokuvan ja lähettää sen liittoon (sähköpostilla, tekstiviestin kuvana tai whatsapilla) mahdollisimman pian kilpailun päätyttyä.

3. Pelaaja tallettaa itselleen palkinnonmaksulomakkeen, sitä saatetaan tarvita omaa veroilmoitusta varten. Verottaja saattaa pyytää selvityksiä saaduista palkinnoista ja niihin ilmoitetuista vähennyksistä. Liittoon ei myöskään lähetetä mitään kuitteja, vaan pelaaja tallettaa itselleen kaikki kuitit verottajaa varten.

4. Mikäli pelaajan kilpailukohtaiset vähennykset eivät ole vähintään yhtä suuret kuin saatava palkintoraha, pelaajan on lähetettävä kopio (kuva) verokortista liittoon heti kilpailun jälkeen.

5. Mikäli pelaajalla on Tmi tai yritys, joka laskuttaa liittoa palkinnosta, lähetä lasku heti kilpailun jälkeen. Laita merkintä laskutuksesta palkinnonmaksulomakkeeseen. Laskun tekijän ei tarvitse täyttää vähennyksiä.

6. Mikäli palkintomaksu maksetaan Valmennusrahastoon, mainitse urheilijaviitenumero (tai että olet vasta rekisteröitymässä Valmennusrahastoon – ilmoita liittoon viitenumero, kun olet sen saanut). Laita merkintä Valmennusrahastoon maksusta palkinnonmaksulomakkeeseen. Valmennusrahastoon menevästä maksusta ei tarvitse täyttää vähennyksiä.

7. Mikäli pelaaja on saanut palkinnoksi lahjakortin, lomake pitää myös täyttää täydellisesti sekä laittaa rasti kohtaan – Lahjakortti. Merkitse lahjakortin summa sille varattuun kohtaan.

Tietosuojasta:
Kun kilpailun järjestäjä on lähettänyt liittoon kuvat palkinnonmaksulomakkeista, kilpailun järjestäjä poistaa kuvat omalta tietokoneelta / puhelimesta ja muista mahdollisista tallennuspaikoista.
Biljardiliitto säilyttää saadut palkinnonmaksulomakkeet osana kirjanpitoaineistoa, eikä käytä näitä tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Kilpailun järjestäjä:
Kilpailun järjestäjä tekee tilitysraportin heti kilpailun jälkeen ja lähettää sen liittoon sähköpostilla. Raportissa on mainittava:

- pelaajien lukumäärä (erittele jos on eri maksuja esim. naiset ja juniorit)
- osallistumismaksuista kertynyt koko summa (€)
- kilpailun järjestäjän osuus (€)
- liiton osuus (€)
- pelaajapalkintojen osuus (€)
Katso tarvittaessa lajien kilpailuohjekirjoista kunkin kilpailun tarkemmat tiedot.
Tilitysraportti ja palkinnonmaksulomakkeet on lähetettävä liittoon heti kilpailun jälkeen.
Tilitysmaksu liiton tilille on tehtävä 7 vrk:n kuluessa kilpailun päättymisestä.

Ota yhteyttä liittoon mikäli ilmenee kysyttävää.
Markku Ryytty
toiminnanjohtaja
puh 0400 638 706
markku.ryytty@sbil.fi
terveisin SBiL

Markku Ryytty
Viestit: 618
Liittynyt: 12:25 27.10.2004

Re: Kilpailupalkintojen maksamisesta tarkennuksia

ViestiKirjoittaja Markku Ryytty » 11:12 26.02.2019

Kilpailupalkintojen saajat!

Palkinnon maksulomakkeita tulee liittoon vajavaisesti täytettyinä, niistä puuttuu tilinumeroita ja henkilötunnuksia, pankkitilin numerot on väärin jne. Täyttäkää kaikki kohdat huolella ja selvästi kirjoitettuna.

Lähettäkää heti kopio verokortista jos kilpailukohtaiset vähennykset eivät ole vähintään yhtä suuret kuin saatava palkintoraha.

Puutteellisesti täytetyt lomakkeet viivästyttävät myös lomakkeen oikein täyttäneiden pelaajien palkintorahojen saantia, sillä maksut maksetaan sitä mukaa kun kilpailun kaikki lomakkeet ja tarvittavat tiedot ovat liitossa oikein.
terveisin SBiL

Markku Ryytty
Viestit: 618
Liittynyt: 12:25 27.10.2004

Re: Kilpailupalkintojen maksamisesta tarkennuksia

ViestiKirjoittaja Markku Ryytty » 10:36 27.02.2019

Tähän pitää heti lähettää kiitokset Hyvinkään suuntaan, sillä siellä viime viikonloppuna pelatut kaisan rg ja poolin naisten pari SM kisan palkintojen maksulomakkeet tulivat nopeasti ja täydellisesti täytettyinä. Kiitos Hyvinkään salille sekä pelaajille!
terveisin SBiL


Palaa sivulle “Viestit liitolle”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa