SBiL pyramidi kilpailuiden ilmoittautuminen Biljardi.org sivustolle

Pyramidiin liittyvä keskustelu (säännöt, välineet, kilpailutoiminta yms.)

Valvojat: Johnny Boyh, Tube, Markku Ryytty, buddy, Tommi Lamminaho, rz

Markku Ryytty
Viestit: 623
Liittynyt: 12:25 27.10.2004

SBiL pyramidi kilpailuiden ilmoittautuminen Biljardi.org sivustolle

ViestiKirjoittaja Markku Ryytty » 09:13 08.08.2018

Pyramidi kilpailuiden ilmoittautuminen on lisätty Biljardi.orgiin.

Biljardi.org tulospalvelusivustoa on uudistettu kesän aikana, se on siirretty uudelle palvelimelle, se on SSL-suojattu ja siihen on muutenkin tehty parannuksia. Kaavioita on myös muokattu paremmin toimiviksi mobiilissa.

Isoin muutos Biljardi.org sivustolla on kuitenkin se, että tällä kaudella pool- ja pyramidikilpailujen ilmoittautumiset tehdään Biljardi.org sivuston kautta. Pelaaja voi ilmoittautua kilpailuun suoraan Biljardi.orgista - joko tunnuksilla tai ilman - ja ilmoittautuminen näkyy reaaliajassa ilmoittautujalistalla. Jos pelaajalla on Biljardi.org -tunnukset, pelaaja voi ilmoittautumisajan kuluessa perua ilmoittautumisensa ja tämäkin näkyy heti ilmoittautujalistalla. Ilman Biljardi.org -tunnuksia ilmoittautuneiden peruutukset pitää tehdä suoraan kilpailun johtajalle. Jos pelaajalla ei ole vielä Biljardi.org tunnusta, niin se tulee hakea sivuston ylläpidolta, ohjeet siitä tämän viestin alaosassa.

Biljardi.org etusivulla on nyt avoinna ilmoittautuminen 6:een poolkilpailuun ja 2:een pyramidikilpailuun. Osoite on https://www.biljardi.org/ilmoittautuminen/

Kauden ensimmäisten kisojen kilpailunjohtajat saavat vielä ennen kilpailuja omat ohjeistukset ja tunnukset kilpailun vetämiseksi.

Pelaajien statukset tulevat myös mukaan järjestelmään, eli poolin FPT:n ja pyramidin mestaruussarjan pelaajat syötetään valmiiksi Biljardi.org tietokantaan.Ei vielä Biljardi.org-tunnuksia?

Jos haluat ilmoittautua kilpailuun Biljardi.orgin kautta, mutta sinulla ei vielä ole Biljardi.org-palvelun käyttöön tarvittavia tunnuksia, lähetä tunnuspyyntö sähköpostilla osoitteeseen info@biljardi.org

Mainitse sähköpostissasi koko nimesi, paikkakuntasi, seurasi ja puhelinnumerosi sekä sportti-ID:si, jos sinulla on Suomisportin kautta hankittu SBiL:n kilpailulisenssi.

Kunhan Biljardi.orgin ylläpito käsittelee tunnuspyyntösi, saat sähköpostitse ohjeet siitä, miten voit kirjautua Biljardi.org-palveluun.
terveisin SBiL

Palaa sivulle “Pyramidi”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa