PVK.n Uusi salihanke Roihupellon teollisuusalue.

Pyramidiin liittyvä keskustelu (säännöt, välineet, kilpailutoiminta yms.)

Valvojat: Johnny Boyh, Tube, Markku Ryytty, buddy, Tommi Lamminaho, rz

Kabilaattori
Viestit: 3255
Liittynyt: 11:14 13.07.2009

PVK.n Uusi salihanke Roihupellon teollisuusalue.

ViestiKirjoittaja Kabilaattori » 09:44 04.03.2017

PVK.n Uusi salihanke Roihupellon teollisuusalue.


Puh.veli-klubi (PVK) Kokeilee uudelleen suuremman pelisalin perustamista, tällä kertaa Itä- helsingin Roihuvuoren teollisuusalueelle Osoite. Putkitie 6.

Hanke on mittava, mutta sen onnistuminen saattaa olla mahdollista kun 2 pelipaikan (Duck-pool ja Helsingin biljardikerho) pelaajat on menettänyt biljardin eri lajien päivittäisen harrastus-/treenausmahdollisuuden ja itäkeskuksesta puuttuu pelipaikka kokonaan.

Samalla nostaisimme Pyramidi-biljardin uudelle tasolle kun sitä voisi useampi pelaaja pelata/harjoitella lajiin tarkoitetulla pöydillä.

Haettava pelipaikka on suuruudeltaan 450m2 ja se sijaitsee teollisuustalon ylimmässä 3:ssa kerroksessa. Tilaan on kaksi sisäänkäyntiä jossa molemmissa henkilöhissi ja toisessa 2000kg kantavuuden omaava tavarahissi.

Toteutuessaan tilaan tulisi 4 Kaisa-pöytää , 4 Pyramidi-pöytää ja 3-4 pool pöytää.

Kaisa- ja Pyramidipöydät on jo valmiina ja jos hanke toteutuisi hankkisimme myös pool-pöydät.

Pöydät ja niiden lukumäärät on suunniteltu lähinnä viikkokilpailujen järjestämistä silmällä pitäen.

Haemme PVK.n Kannatusjäseniksi (Henkilö, joka edustaa omaa seuraa) Pelaajia jotka haluavat pelata/harjoitella Kaisaa, Pyramidia tai Pool-biljardia itselleen hyväksi katsomanaan ajankohtana, esteenä ainoastaan klubilla järjestettävät oman lajin viikko- ja rg- kilpailut.

Maksut. Aloittaessa maksetaan 3 kk takuuvuokra 180€ ja lisäksi joka kuukausi 60€. Näillä maksuilla saa vapaan pääsyn salille (Avain tai Avainkortti) ja klubilla järjestettävistä viikkokilpailujen (12€) osallistumismaksuista 50% alennuksen (6€). avaimen haltioilla kannatusjäsen vuosimaksu (20€/v) sisältyy kk maksuun.

Hanke vaatii paljon varoja (Takuuvuokrat,Kuljetukset,kasaukset, Valaistus, Remontti ynm),joten jos haluatte tukea hanketta tai klubia ulkopuolisena voit maksaa PVK.n kannatusjäsen maksun 20€ /v pvk.n tilille : FI29 1262 3500 3411 49. Viestikenttään nimi ja osoite. Nimesi liitetään kannatusjäsen listalle kesk.palsta PVK osio.

Jos olet kiinnostunut liittymään ota yhteyttä. Jarmo Tainio p. 050 553 4895 tai s-posti jarmo.k.tainio@ caverion.com.
Kysymyksiä, kommentteja ja uusia ideoita voi esittää myös tällä palstalla.

TÄMÄ ON VAIN ILMOITUS. KAIKKI AIHEEN PÄIVITYKSET KAISA-OSIOSSA. MYÖS YHTEYDENOTOT SINNE.

Palaa sivulle “Pyramidi”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa