Haku löysi 15 tulosta

Kirjoittaja Jyrb
00:15 13.10.2006
Keskustelualue: Snooker
Aihe: Paul Hunter on kuollut.
Vastaukset: 22
Luettu: 7702

Lepää rauhassa Paul. Oli yksi suosikkipelaajista, ehdottomasti. Elämä ei oo reilua. :cry:
Kirjoittaja Jyrb
22:47 12.04.2006
Keskustelualue: Snooker
Aihe: Robinin haastattelu HBL:ssä
Vastaukset: 4
Luettu: 2149

Tässäpä vapaa suomennos weelien liittämästä tekstistä. Väsäilin ton nyt aikani kuluksi teille kaikille ruotsia osaamattomille. Toivottavasti meni suunnilleen oikein... Profiili: Robin Hull Syntynyt: 16. elokuuta 1974. Asuu: Turussa. Perhe: Äiti ja isä. Juoma: Vesi tai olut. Ruoka: Pyttipannu, makaro...
Kirjoittaja Jyrb
18:32 23.03.2006
Keskustelualue: Snooker
Aihe: Snooker pöydän pisteet....
Vastaukset: 16
Luettu: 5541

Kertomalla 12' pöydän mitat siis 10/12:lla saat oikeat mitat kymppipöydälle.
Kirjoittaja Jyrb
14:03 03.03.2006
Keskustelualue: Yleinen biljardikeskustelu
Aihe: Ensinmäisestä lyönnistä tähän päivään
Vastaukset: 32
Luettu: 12512

Hullin snooker-salilta Myyrmäestä
Ihan offtopiccina: Vieläkö on olemassa tämä paikka?
Kirjoittaja Jyrb
21:39 26.02.2006
Keskustelualue: Snooker
Aihe: Muutama sääntökyssäri
Vastaukset: 35
Luettu: 8774

Suomennos kutakuinkin: Hyppylyönti Hyppylyönti on kyseessä, kun lyöntipallo ylittää kohdepallon edes osittain, koski se sitten kohdepalloa tahi ei, paitsi: (a) kun lyöntipallo ensin osuu yhteen kohdepalloon ja sitten hyppää toisen pallon yli (b) kun lyöntipallo hyppää ja osuu kohdepalloon, mutta ei ...
Kirjoittaja Jyrb
15:36 16.02.2006
Keskustelualue: Snooker
Aihe: Muutama sääntökyssäri
Vastaukset: 35
Luettu: 8774

Free ball -säännöstä ois yks kysymys. Miten siis menetellään, jos tulee free ball -tilanne, kun esim. 5 palloa on enää pöydällä (väripallot pl. keltainen, siis)? Voinko free ballina pussittaa esim. pinkin, josta saisin 3 pistettä (koska vihreä on pienin pöydällä olevista), ja tämän jälkeen taas jatk...
Kirjoittaja Jyrb
09:11 15.02.2006
Keskustelualue: Pool
Aihe: 8 pallon säännöistä
Vastaukset: 91
Luettu: 20711

Itse asiassa sama on askarruttanut mua. Saako kasilla kyydittää pöydän ollessa auki? Ainakin olen siinä uskossa, että erivärikyydit on tällöin sallittu, mutta mitenkäs kasi?
Kirjoittaja Jyrb
07:22 15.02.2006
Keskustelualue: Pool
Aihe: 8 pallon säännöistä
Vastaukset: 91
Luettu: 20711

Saako kasipallolla yrittää lyödä omaa palloa pussiin ja onko mitään eroa sillä että meneekö siinä ratsastaessa kasipallon kautta oma pallo pussiin vai ei?
Ensimmäinen osuma pitää olla omaan palloon, ei kasiin. Jos osut kasiin ensin, vastustajalle käsipallo.
Kirjoittaja Jyrb
00:37 10.02.2006
Keskustelualue: Snooker
Aihe: Snooker pöydän pisteet....
Vastaukset: 16
Luettu: 5541

Yllättävän suuria eroja noissa mitoissa näköjään :shock:
Kirjoittaja Jyrb
20:37 09.02.2006
Keskustelualue: Snooker
Aihe: Snooker pöydän pisteet....
Vastaukset: 16
Luettu: 5541

Osoitteesta http://www.globalsnookercentre.co.uk/files/faq.htm löytyy nuo, yritin tähän tulkata, vaikka oli vähän vaikeita sanoja. En ota mitään vastuuta näistä, mutta kyllä niiden näin pitäisi olla, kuulostavat ihan järkeviltä :wink: Se viiva, suomenkielistä nimeä en tiedä: Suora, alavallin suuntai...
Kirjoittaja Jyrb
14:15 07.02.2006
Keskustelualue: Snooker
Aihe: Sääntökysymys
Vastaukset: 7
Luettu: 3082

Voit lyödä mihin haluat. Touching ball lasketaan osumaksi, joten voit lyödä vaikka mustan taakse snookeriin. Niin, siis tietysti et voi lyödä sitä sinistä. Touching ball -tilanteessa pitää snookerissa lyödä siitä "kosketuspallosta" pois päin. Vallin kautta toki voi lyödä sinistä käsittääkseni... Mu...
Kirjoittaja Jyrb
01:45 07.02.2006
Keskustelualue: Snooker
Aihe: Sääntökysymys
Vastaukset: 7
Luettu: 3082

Laitoin nyt tähän samaan topikkiin kun en uutta viitsinyt tehdä. Tilanne: pöydällä enää 3 palloa + kivi (sininen, pinkki ja musta, duh...). Touching ball siniseen, sininen siis lyöntivuorossa. Pitääkö hakea vielä osuma siniseen, vai tulkitaanko tämä touching ball osumaksi? Eli voiko tässä tilanteess...
Kirjoittaja Jyrb
12:22 18.01.2006
Keskustelualue: Snooker
Aihe: snooker nahan viilaus ja vaihto
Vastaukset: 15
Luettu: 5353

Heh itekin oon lyöny tollasen samanlaisen lyönnin, hajottiin kyllä hieman kaverin kanssa :shock: Mun käsittääkseni ei ole virhe, vaikka se pallo kimpoais seinään tms. ja tulee takas pöydälle. Tuskinpa kukaan tahallaan vaikka asettelee liidut sopivasti ja lyö sitten pallon niiden kautta? :lol: Eli ti...
Kirjoittaja Jyrb
21:58 09.01.2006
Keskustelualue: Snooker
Aihe: snooker nahan viilaus ja vaihto
Vastaukset: 15
Luettu: 5353

Ai niin ja se sormien heiluttelu käsittääkseni on ihan tahaton refleksi, johtuu niin tiukasta keskittymisestä. Itselläkin oon tota välillä havainnut. Just niillä hetkillä kun tarkkaakin tarkemmin koittaa säätää sormet aivan oikealle kohdalle.
Kirjoittaja Jyrb
21:54 09.01.2006
Keskustelualue: Snooker
Aihe: snooker nahan viilaus ja vaihto
Vastaukset: 15
Luettu: 5353

Kannattaa myös muistaa se että pyöreällä kärjellä tulee helpommin tahallisia kierteitä. Esimerkiksi pienikin sivukierre saattaa aiheuttaa haittaa snookerin purkulyönneissä. Niin tarkotit varmaan tahattomia kierteitä? Tuleehan niitä tahallisiakin siis joo, mutta toi lause ois noin vähän järkevämpi. ...

Siirry tarkennettuun hakuun